ул. „Мургаш", Индустриална зона - Планова, Варна

052 500 590

service@autoexpress.bg

Пон- Петък: 8:00 – 17:00

Пон- Петък: 8:00 – 17:00
SCHEDULE YOUR APPOINTMENT TODAY 052 500 590
ул. „Мургаш", Индустриална зона - Планова, Варна

Автобояджийски услуги

Service

Автобояджийски услуги

Автобояджийските услуги включват различни процеси и услуги, свързани с подобряването и възстановяването на външния вид на автомобила. В зависимост от конкретните нужди и повреди на автомобила, тези услуги могат да включват:

  1. Подготовка на повърхността: Включва шлифоване и подготовка на повърхността на автомобила, за да се отстранят драскотини, корозия и други дефекти.
  2. Боядисване и лакиране: Процесът на нанасяне на боя включва използването на подходящи бои, базирани на цветовете на автомобила. След това се извършва лакиране, което придава блясък и защита на боя.
  3. Поправка на драскотини и дребни повреди: Включва поправка на повърхностни драскотини, бучки и други дребни повреди, които не изискват замяна на части.
  4. Ремонт на повредени Части: В случай на по-сериозни повреди, като счупване на брони, врати или капаци, автобояджията може да извърши ремонт и подмяна на счупените части.
  5. Цялостно боядисване на автомобила: При желание на клиента или необходимост, автобояджията може да извърши цялостно боядисване на автомобила за обновяване на цвета или промяна на външния му вид.
  6. Корекция на боята и полиране: Този процес включва корекция на евентуални несъвършенства в боята и полиране за придаване на блясък и гладкост на повърхността.
  7. Защитни покрития: Някои автобояджии предлагат и нанасяне на защитни покрития, като например керамични покрития, които предпазват боята от влиянието на атмосферни условия, прах, и други външни фактори.
  8. Реставрация на специални елементи: За стари или класически автомобили, автобояджийските услуги могат да включват реставрация на специални елементи или оригинални детайли.
 
Запази час